[breadcrumb]

Sport City Dordrecht

SportCity Dordrecht is een mooie, gezellige health en fitnessclub met een breed scala aan fitnessmogelijkheden en een uitgebreid aanbod aan leuke groepslessen. De fitnesszaal is ruim opgezet, overzichtelijk en voor iedereen toegankelijk; of u nu jong, oud, beginner of gevorderd bent. Het behalen van resultaat was nog nooit zo leuk en eenvoudig, want persoonlijke begeleiding en aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. SportCity biedt een prettige familiaire sfeer met een verscheidenheid aan faciliteiten, naast groepslessen BodyPump, BodyCombat, BodyShape, BodyStep, BodyAttack, RPM, Zumba, Shbam, 50-fit, een kinderopvang, een apparte Yoga zaal met diverse soorten Yoga les en wellnessfaciliteiten. Al onze medewerkers doen er alles aan om het u naar de zin te maken, of u nu druk aan het sporten bent óf ontspant in ons mooie SportCity Café.

In samenwerking met Personal Trainer Joraline worden 3 workshops gegeven. De tijdens van deze workshops zijn 13.30, 14.00, 14.30. Je kan meedoen aan onder andere CardioBoxen, Bootcamp en functionele training. Bezoekers hoeven zich hier niet voor aan te melden en iedereen kan mee doen!

Daarnaast is er een stand waar je meer info kunt krijgen, de voedingscoach van PT Jorlaine is er om leuke weetjes te vertellen over voeding.

contactgegevens